KULUNEEN KUUKAUDEN LEMPPARIT

20 huhtikuuta 2018


Gina Tricotin musta laukku on ollut kovassa käytössä heti oston jälkeen. Oon haikaillut jonkinlaisen uuden mustan laukun perään, koska pienemmästä yksilöstä on ollut pulaa, joten sopivasti sain napattua itselleni tämän laukun vieläpä alennetun hinnan kera. Yllättävän tilava laukku!

Samaiselta reissulta mukaani lähtivät myös aurinkolasit, jotka ovat ehdottomasti yhdet mun lempparit aurinkolaseista. Tai sitten ne tulevat vähintään vahvana kakkosena mun toisten, viime kesäisten arskojen kanssa. 

Pikkulaukkujen käytön myötä mua on ärsyttänyt se, että mun iso lompakko (joka on muuten rikki, tarvisin uuden sellaisenkin, ''what a surprise'') ei ole mahtunut mukaan ja oon pitänyt korttejani joko irrallisena mukanani tai sitten laukun sisätaskuissa tms. Halusin siis ostaa korteille tarkoitetun korttilompakon, jotta mun kortit ei kulkeutuisi vääriin käsiin ja ne olisi helpompi pitää samassa paikassa turvassa. Nyt oon tyytyväisenä kantanut mukanani tätä Stockmannilta ostettua Michael Korsin korttilompakkoa, joka tuntuu super laadukkaalta esim. materiaalinsa puolesta.Gina Tricotin kipparihattu on näkynyt mun päässä kuluneen kevään ajan aika monta kertaa. Tällä hatulla oon pelastanut mun huonot hiuspäivät, mahtava löytö! Himottais ostaa kesälle ensimmäistä kertaa myös lierihattu, sillä mulla on aivan liian usein huono hiuspäivä, joten sen epäkohdan voisi kätevästi piilottaa tarpeen tullen aina hatun alle :-D


Adidaksen Stan Smithit = parhaat tennarit ikinä, joita oon käyttänyt. Oon vieläkin ihan lyöty, että jotkut kengät voi sopia niin monen asun kanssa ja tuntua hyviltä jaloissa. Puhtaat valkoiset tennarit + kuiva asfaltti = varma kesän(tulon) merkki.


Millaisia lemppareita teille on tullut kuluneen kuukauden/kevään aikana? En voi olla ainoa hattuihin hurahtanut!

2 kommenttia :

  1. Ihan huippu kivoja suosikkeja! Mullakin on toi korttikotelo ja tykkään siitä ihan älyttömän paljon :D

    VastaaPoista
  2. Ihania suosikkeja! Tuon ginan laukku on kyllä tosi ihana, tarvitsisin pienen mustan laukun itsekin! ❤️

    VastaaPoista