GUCCI DREAMING

09 maaliskuuta 2018


Pinkki bleiseri, Guccin vyö ja söpöt rusettikoristeiset loaferit taitavat olla vähintäänkin mun ''haavelistalla'' tälle kesälle. Tiedän, että Guccin vyö on turhan tyyris, varsinkin köyhälle opiskelijalle, mutta jos vain haluan tuota vielä kesälläkin yhtä palavasti kuin nyt niin ehdottomasti harkitsisin sen ostamista kesätyörahoillani, vaikkapa sitten palkaksi kesän uurastuksesta. Ostaisin vyön tietenkin siinä mitassa, että se sopii lantiolle ja vyötärölle sisältäen varaa molempiin suuntiin, ja kohtelisin sitä hyvin, jolloin se kestäisi useita vuosia. Vyö on musta ajattoman näköinen, mutta samaan aikaan mietiyttää, että onko se todella. Raaskiiko maksaa ainakin tämänhetkisen trendin vyöstä muutaman sataa euroa? Siinäpä vasta pähkinä.

Mitä mieltä te olette Guccin vyöstä? Uhka vai mahdollisuus?

6 kommenttia :

 1. Voih, olen itsekin kuolannut saman vyön perään pitkään. En vain kyllä pystyisi millään laittamaan melkein 300 euroa vyöhön, jonka pelkään kuitenkin lähtevän pian muodista.

  https://elinakatariinam.blogspot.is/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuota itsekin olen miettinyt, vaikka ei se muodista lähteminen mua paljoa haittaa :-D

   Poista
 2. Toi on kyllä upea vyö, itsekin olen niitä ihastellut :) mä itse en käyttäisi satoja vyöhön, kun se tuntuu olevan mulle sellainen asuste, johon en halua käyttää paljoa rahaa :D kuitenkin sanoisin mahdollisuus, koska munkin silmään toi on tosi ajaton! Ja jos tuntuu ettei tulekaan käytettyä niin paljon kuin aluksi luuli, niin näillä on kai jälleenmyyntiarvo ihan kohdallaan :)

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista