ELIMISTÖN HERÄTYSKELLO: MSM-SITRUUNASHOTTI

28 maaliskuuta 2018

Tänään jaan teille pienen informaatiopaketin mun uudesta aamun piristäjästä eli MSM-sitruunashotista. Kyseinen shotti on aloittanut mun aamut nyt parin viikon ajan ja se sisältää kaksi superia ainesosaa: optiMSM-jauheen sekä sitruunaa (ja vettä). Inspiroiduin tekemään tätä juomaa, koska mulla on ollut jo pitkään aikeissa opettaa itseni juomaan päivittäin sitruunavettä, mutta myös alkaa käyttämään MSM-jauhetta. Koin siis hyväksi vaihtoehdoksi yhdistää nämä kaksi ainesosaa. Ja jotta vältyn esimerkiksi liialliselta hammaskiillon tuhoamiselta ja MSM:n kitkerän maun maistelulta, on shotti tähän paras mahdollinen ratkaisu; nopeasti kurkusta alas ja lasillinen raikasta vettä heti perään. Tämä jos mikä herättelee elimistön yön jäjiltä!1 tl MSM-jauhe 
1 / 2 sitruuna 
loraus vettäMitä on optiMSM?

OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani) on luonnollinen rikkiyhdistelmä, joka pitää huolta muun muassa sidekudosten terveydestä, nivelistä, hiuksista ja kynsistä.

Mistä saa ja onko eri ''olomuotoja''? 

MSM:ää saa ostettua eri valmistajilta, mutta itse olen käyttänyt tähän mennessä vain Puhdistamon tuotetta. MSM:ää on saatavilla myös maustettuna, kapselina ja jauheena, mutta tämä käytössäni oleva valkoinen kidejauhe on kaikkein puhtain muoto - ja aina kannattaa tietenkin suosia puhtainta vaihtoehtoa.

Kuinka edesauttaa imeytymistä? 

MSM:n imeytyminen helpottuu, kun samaan aikaan nauttii jotain c-vitamiinipitoista, kuten tässä tapauksessa sitruunaa. Kaksi superia ainesosaa täydentävät toisiaan = erinomainen vaikutus. 

Aamulla vai illalla? Onko ajankohdalla väliä?

Itse suosittelisin ottamaan juoman aamulla esim. aamiaisen yhteydessä, sen suuren antioksidantti määrän vuoksi; piristävä vaikutus, joka ei ole ehkä niin toivottavaa illalla ennen nukkumaanmenoa.  

6 kommenttia :

 1. En tiedä, olenko ihan outo, mutta juon useita sitruunavesilaseja päivässä, rakastan sitruunan makua! :-D Hampaat ei vaan hirveästi tykkää I think..! Puristan pari viisikin tippaa lasilliseen vettä ja kun sitruunasta ei sitä nestettä enää tipu niin välillä syön ne sitruunan jämät sieltä.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :-D Ja kyllä veikkaan, että aika moni muu tykkää sitruunan mausta kanssa, mutta liiakseen juotuna se on kyllä liian kirpeää!

   Poista
 2. Huippu idea! Tuota jauhetta mulla ei ole, mutta pitää selvitellä toimisiko esimerkiksi maca-jauheen ottaminen näin!

  Sitruuna ja sitruunavesi on ihanaa! <3 Sama homma kuin edellisellä kommentoijalla, että hampaat ei taida niin tykätä. Hammaslääkärikin juuri varoitteli, ettei sitruunaveden jatkuva juominen ole hampaiden kannalta parasta.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva törmätä tähän postaukseen, sillä ostin semmoseen joululahja-koriin tätä äidilleni ja mietin samalla sen ottamista omaan käyttöön. Tässä tuli aika hyvin esiteltyä kyseinen Puhdistamon tuote, niillä on niin paljon hyviä tuotteita!

  www.nouw.com/moreorlesskatri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Itsekin tykkään kys. merkin tuotteista paljon :-)

   Poista